طرز تهیه و روش آماده سازی بروله موز و برنج بسیار خوشمزه و زیبا
طرز تهیه و روش آماده سازی بروله موز و برنج بسیار خوشمزه و زیبا
طرز تهیه بروله موز و برنج بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام بروله موز و برنج را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی بروله موز و برنج بسیار خوشمزه و زیبا
بروله به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد.
مواد لازم برای تهیه بروله موز و برنج :
پودینگ برنج خامه ای :♦: 400 گرم
پوست رنده شده پرتقال :♦: نصف پرتقال
ساقه زنجبیل، ریز خرد شده :♦: 2 قطعه
شربت زنجبیل :♦: 2 قاشق چایخوری
کشمش :♦: 40 گرم
موز :♦: 2 عدد
آب لیمو :♦: 2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای خام :♦: 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه و روش آماده سازی بروله موز و برنج بسیار خوشمزه و زیبا
طرز تهیه بروله موز و برنج :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه بروله موز و برنج ابتدا
پودینگ برنج را در یک کاسه خالی نموده و رنده پوست پرتقال، زنجبیل، شربت زنجبیل و کشمش را به آن اضافه نمایید و مخلوط نمایید.
موزها را به صورت مورب ورقه نمایید.
جهت جلوگیری از تغییر رنگ، آن ها را به آب لیمو آغشته نموده، خشک نموده و در دو ظرف نسوز مجزا بریزید.
مخلوط برنج را با قاشق به شکل یک لایه روی موزها بریزید تا ظرف ها تقریبا پر شوند.
روی برنج هر یک از ظرف ها، یک لایه شکر بپاشید.
ظرف ها را درون فر گرم شده روی حرارت متوسط گریل قرار داده و حرارت دهید تا شکرها آب شوند، مراقب باشید تا شکرها نسوزند.
ظرف ها را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند و کارامل شکل بگیرد.
سپس درون یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده سرو شوند.
با پشت قاشق روی بروله ها را صاف نمایید و آن ها را سرد سرو نمایید.
طرز تهیه و روش آماده سازی بروله موز و برنج بسیار خوشمزه و زیبا
بروله را به صورت سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید.
طرز تهیه و روش آماده سازی بروله موز و برنج بسیار خوشمزه و زیبا
- ۹۷/۰۷/۰۶